fbpx
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

‘ČETNIK POČETNIK ŠEŠELJOV, ŠUGAVAC’ Bulj izgubio kontrolu i podivljao na Srbiju i Grlića Radmana: ‘Gmižu mali miševi’

Autor: Dnevno.hr

Hrvatski sabor u srijedu od 9:30 nastavlja svoju 11. sjednicu.

Najavljena je rasprava o Prijedlogu poticanja ulaganja koji bi trebao donijeti nekoliko pošteda korisnicima državnih potpora ulaganja. Olakšanja o kojima će parlament raspravljati, potahnuti su izvanrednim okolnostima koje je skrivila pandemija koronavirusa, time otežavši realizaciju projekata. Riječ je o Vladinom prijedlogu za koji je Sabor prošlog petka odobrio hitni postupak.

U uvodnom govoru Miro Bulj govorio je o slučaju Franak, no vrlo brzo se prebacio na neke druge teme.


“Narode, Europski sud je presudio u korist banaka. Konverzije koje su napravljene strane banke neće vratiti jer Hrvatska i Hrvatska narodna banka nisu stale iza svojih građana.  Ali Europski sud je za istu ovu stvar za građane Poljske i Mađarske donio pozitivno mišljenje. Je li ovo sluganska Vlada koja gmiže pred svakim, a pakosti svome narodu?”, upitao je Bulj pa prešao na pitanje poljoprivrede.

“Poljoprivredno zemljište moći će kupiti stranci! Mađar u Hrvatskoj moći će kupiti zemljište, ali Hrvat u Mađarskoj neće. Tamo je proveden referendum i narod je rekao ‘nema prodaje svetinje’!”, ogorčeno će Bulj.

Potom je prešao na vanjsku politiku.

“Prema Hrvatima u BiH gmižu mali miševi, a u Briselu se bahate predvodnici rata u Ukrajini. Zaštiti građane? To ne. Kako u BiH, tako i u Srbiji. U ovom slučaju i pilote gdje četnik, šugavac, četnik početnik Šešeljev diže optužnice protiv hrvatskih pilota zbog veličanstvene Oluje. Čista kao suza i legitimno pravo vojnika”, rekao je pa dodao kako se nitko nije sastao u Povjerenstvu za praćenje Republike Srpske u pristupanju EU.

“Na čelu toga je Grlić Radman! Nisu se niti jednom sastali da prate pravnu jurisdikciji da mogu dizati optužnice na cijelom prostoru ex Yu”, ljuto je poručio.
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.