Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

CAPAK ZARADIO PREKRŠAJNU PRIJAVU! Sukobio se s muškarcem na cesti: Intervenirala i policija! Evo svih detalja!

Autor: Ines Brežnjak

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i član Nacionalnog stožera civilne zaštite, navodno je zaradio prijavu za narušavanje javnog reda i mira, neslužbeno doznaje 24sata. On se prema pisanju navedenog portala, u utorak u Zagrebu sukobio s drugim muškarcem, koji je također prijavljen za remećenje javnog reda i mira.

Capak se prvo porječkao s muškarcem, no izgleda da nije sve ostalo0 na riječima, pa je zbog svega intervenirala i policija.

O svemu navedenom za 24sata oglasila se i policija.

“Izvješćujemo kako su se policijski službenici PU zagrebačke 20. listopada 2020. godine odazvali na zatraženu intervenciju na Ksaveru, a oko nesuglasica u prometu. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja i obavljanima radnjama utvrđeno je da su dvojica muškaraca svojim ponašanjem ispunili elemente prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog čega su im na mjestu događaja uručeni nalozi zbog počinjenog prekršaja”, odgovorili su iz policije.

Capak se do sada nije oglasio o slučaju.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.