Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Bunjac postao za lakši za 10.000 kuna zato što je Glavaša nazvao ratnim zločincem

Autor: D.R.

Bivši saborski zastupnik Živog Zida Branimir Bunjac zbog presude osječkog Općinskog suda biti će lakši za 10.000 kuna koje s kamatama mora platiti Branimiru Glavašu.

Razlog? U listopadu 2018. Bunjac se u Saboru u svom govoru obrušio na osječkog političara kojeg je, između ostalog, nazvao ratnim zločincem.

Branimir Glavaš, osuđeni ratni zločinac, putem Drage Tadića pokušao je podmititi čak i suce Vrhovnog suda. Kad je trebao biti priveden pravdi, pobjegao je u BiH, svojedobno isto kao i sam njegov mentor”, sporna je rečenica.

Glavaš je na sudu pokušao dokazati, a presuda mu daje zapravo, da je Bunjac time obmanio, vrijeđao i iznio neistinite kvalifikacije, što ‘prosječnog čovjeka dovodi do zaključka kako je on osoba koja je počinila ratni zločin’.

Kako ne postoji pravomoćna presuda za to, Bunjac nije imao temelj za takvu ocjenu.

Sve ono što sam izrekao u Saboru bilo je u kontekstu da postoji problem saborskih zastupnika koji su dio vladajuće koalicije sa zakonom. I tu sam osim Glavaša spomenuo još i Bandića, Sauchu, Vrdoljaka i nitko me nije tužio niti je imao potrebu jer sve su to kolege iz Sabora koji mogu tražiti riječ i demantirati me”, kazao je Bunjac za Jutarnji list te dodao kako Glavaša ne poznaje i da nemaju nikakav sukob.

KUM NIJE DUGME Bunjac prozvao i pozvao Sinčića za krivotvorene liste, potrošene novce i ženine diplome




 

(VIDEO) SVE (NI)JE ISTO KO’ I LANI Ovako je Pernar prije godinu dana govorio o Sinčiću i njegovoj ženi…




Autor:D.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.