Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

BUJANEC POZITIVAN NA KORONAVIRUS! Otkrio nam je kako se osjeća i što mu je najveći problem!

Autor: I.Br.

Voditelj i urednik emisije ‘Bujica’, Velimir Bujanec, danas je na svojem Facebook profilu objavio vijest da je zaražen koronavirusom. Bujanec je u objavi na Facebooku želio obavijestiti svoje gledateljice i gledatelje da Bujica kreće u ponedjeljak, 12. listopada, a kao razlog što će gledatelji ostati zakinuti za četiri emisije naveo je pozitivan test na covid-19.

“Drage gledateljice i poštovani gledatelji! Nemam temperaturu. Nemam baš nikakvih problema s disanjem niti plućima. Imam potpuno normalan osjet okusa i mirisa, ali su mi, isto tako, rekli da imam – koronu. Ni u kakve rasprave ulaziti neću, iako bih i ovom prilikom imao puno toga za reći… Još ću manje kukati – jer fakat nemam zbog čega, a i vukovi to ne rade. Izvrsno se osjećam i potpuno sam sposoban za normalno obavljanje svoga posla. Fokusiran i željan novih tema. Ipak, pravila koja su propisali stožeraši – u ovom se slučaju moram pridržavati pa ovaj tjedan neće biti Bujice u eteru. Redovito emitiranje emisije nastavit će se u ponedjeljak, 12. listopada ove godine, u 20:05. Hvala Vam na razumijevanju i strpljenju, srdačno Vas pozdravlja Velimir Bujanec, urednik i voditelj Bujice na Z1 televiziji”, stoji u objavi Velimira Bujanca.

Kontaktirali smo gospodina Bujanca, koji nije želio komentirati ništa vezano uz koronavirus. No, istaknuo je da će biti posljedica, a jedina posljedica je to što neće biti četiri emisije Bujice.

Iz kratkog razgovora s njim moglo se naslutiti da je Bujanec jako dobro raspoložen, pa čak i vrhunske volje. Iako koronavirus nije želio komentirati, o svojoj je emisiji u kratkim crtama ipak progovorio.

“Nije meni ništa, jako sam fokusiran te bih mogao odraditi tri emisije na dan”, konstatirao je Bujanec te opet naglasio kako je jako žalostan što neko vrijeme neće biti njegove emisije.

Za kraj, Velimir Bujanec nam je kazao kako vjeruje da Trumpu nije ništa, baš kao i njemu, te je dodao da će Trump pobjediti na nadolazećim izborima, iako će to jako ražalostiti naš politički mainstream.




Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.