BRUTALNO! Na Šolti potjerali Indijce iz restorana: ‘ Općenito neću Indijce u restoran’; Pročitajte ovaj skandalozan razgovor

Autor: Dnevno

Hotelijeri, restorateri, iznajmljivači na Jadranu kao svakodnevnu molitvu ponavljaju da se bore za svakog gosta. Međutim, ima mjesta na Jadranu gdje su neki gosti nepoželjni. Nisu pritom u pitanju nepristojni ili razulareni gosti. U ovom slučaju problem je što su gosti Indijci, piše Index.

“Vodili smo turu s troje Indijaca. Njima se ne sviđa dalmatinska hrana pa su poželjeli pizzu. Rezervirali smo im stol u konobi i pizzeriji Volat u Stomorskoj na Šolti. Nismo uspjeli ni naručiti kada su nam rekli da Indijci nisu dobrodošli i da im ubuduće pri rezervaciji kažemo otkud su gosti koje dovodimo pa da će oni prihvatiti ili odbiti rezervaciju. Za Indijce su rekli da ih više ne dovodimo. Tražili su od nas i da platimo prije nego što smo dobili hranu”, ispričala  je Dajana Omerović koja radi na brodskim turama po otocima na splitskom području, za  Index hr. Ista priča objavljena je i na TripAdvisoru s najnižom ocjenom, ali s napomenom da je pizza bila sasvim dobra.

Priču o nepoželjnim Indijcima novinari su provjerili i u pizzeriji Volat. Prvo su razgovarali s vlasnicom Dairom Zarić koja nije znala što se protekle subote dogodilo u njenoj pizzeriji.
Jeste li potirali neke Indijce u subotu?” pitala je žensku osobu pokraj sebe za koju se kasnije saznalo da je njena kći Dea.

Nama takvi gosti ne trebaju. Općenito Indijce neću u restoranu“, rekla je Dea Zarić nakon što je od majke preuzela telefon. Problem s gostima iz zemlje od 1,3 milijarde stanovnika ima zbog slabih narudžbi.

“Njih troje je naručilo jedne špagete s tri žlice i ništa nisu popili”, rekla je Dea Zarić dodajući da je nepisano pravilo ugostitelja da skiper i hostesa koji dovedu goste ne plaćaju svoju hranu nego ona ide na račun restorana.

“Ne mogu skiper i hostesa pojesti skuplje od gostiju. To se meni ne isplati”, ustvrdila je i teško joj je proturječiti. Međutim, u ovom slučaju su svi platili svoje obroke, a Indijci su i dalje nepoželjni. I ne samo da su Indijci nepoželjni, nego je Dea Zarić zaprijetila i tužbom ako se ova priča objavi i obznani .

Novinarski poziv je na koncu izazvao i sukob između majke i kćeri. Nekoliko minuta nakon što su novinari završili s razgovorom, zapravo slušanjem urlanja Dee Zarić, nazvala ih je njena majka.




Izazvali ste nam skandal u familiji. Otišla je i više ne želi raditi”, rekla je Daira Zarić optuživši novinare da su se lažno predstavili iako joj je navodno dvaput rečeno da zovu novinari s Indexa.

“Nisam vas razumjela. To je čisti bezobrazluk. Otkud vam pravo da me zovete na privatni broj?” vikala je i Daira Zarić na novinare. Novinari su  pokušali objasniti da je telefonski broj naveden na njenim vlastitim internetskim stranicama.

“Ne znam ja tko je to tamo stavio. Sad ću morati blokirati broj”, vikala je.




Konoba i pizzerija Volat u Stomorskoj ima veliku većinu odličnih ocjena na TripAdvisoru. One loše uglavnom se odnose na neljubazno osoblje restorana i ovo posljednje proglašavanje Indijaca nepoželjnima.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.