Foto: Neja Markicevic / CROPIX

BRUNA ESIH ODLUČNO PORUČILA: ‘Spalite i mene jer nisam kao Vi’!

Autor: dnevno.hr

Saborska zastupnica Bruna Esih iz stranke Neovisni za Hrvatsku na Facebooku je napisala kako ona ne osuđuje spaljivanje lutaka gej obitelji s djetetom. Istaknula je u svojoj objavi a i da to misli osobno da su je pitali, kako ne osuđuje taj čin koji se dogodio u Imotskom. Kazala je i da svi koji drugačije misle slobodno nju spale u obliku krnje.

“Svaki dida i baba prije više stoljeća, otkad Krnjo obitava u hrvatskoj tradiciji, više su razumjeli pojam i smisao demokracije od domaće progresivne ekipe i njihovih satelita s tzv. desnog centra.

I mediji sporazumno javljaju da su baš svi političari, bez obzira na stranačku orijentaciju, osudili spaljivanje Krnje u Imotskome.

Eto, ne i ja. Nije me nitko pitao (jer odgovor bi kvario statistiku), ali sam se u toj generalizaciji osjetila prozvanom.
Neka me sad svi koji misle drukčije slobodno spale u liku Krnje kao simbola neprihvatljive im pojave u društvu, za što Krnjo (Fašnik, Karneval, Pust…) i jest oduvijek služio.

Neće biti tuženi”, napisala je na Facebooku Bruna Esih.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.