Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL

BOŽINOVIĆ O OLUJI: ‘Ovo nije izjednačavanje Oluje i Grubora, ovo je civilizacijski doseg’!

Autor: Dnevno

Davor Božinović, kao potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova, rekao je da je Oluja najveći praznik u Hrvatskoj, te da nema nikakvih osnova tvrditi da se izjednačavaju Oluja i Grubori: “Na takav način je neprimjereno govoriti.”

“Dakle, obilježavanje Oluje i istovremeno obilježavanje domovinske zahvalnosti, jedan je od najvažnijih, ako ne i najvažniji datum u Republici Hrvatskoj, tako da se ne može govoriti o nikakvom izjednačavanju”, rekao je Božinović.

“Uopće je neprimjereno na takav način govoriti. A odati poštovanje svim nevinim žrtvama koje su pale u vrijeme rata, također je civilizacijski doseg”, dodao je.

PORUKA MILOŠEVIĆA ZA OLUJU, OVO MORATE PROČITATI: ‘U Knin idem čistog srca, unatoč obiteljskoj tragediji! Otac mi je bio hrvatski vojnik!’

 

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.