Foto: Jakov Prkic / CROPIX

Bošnjaković brani Pupovca! Evo što je rekao o spornim izjavama koalicijskog partnera

Autor: Hina

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković u srijedu je ustvrdio kako se predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac na današnjoj konferenciji za novinare jasno ogradio od svega onog što je rekao uspoređujući sadašnju Hrvatsku s NDH.

“Koliko sam vidio izjavu, ja je doživljavam i razumijem tako da se on (Pupovac) ogradio od svih onih stvari koje je zapravo rekao. Povezati današnju Republiku Hrvatsku s NDH, označiti Hrvatsku kao faktor nestabilnosti u regiji i pri tome reći da je Vlada odgovorna za sve to… Mislim da se u današnjoj izjavi otklonio od toga”, izjavio je Davor Bošnjaković pred Banskim dvorima.

Na pitanje o tome kako se Milorad Pupovac nije izjasnio ostaje li u vladajućoj koaliciji, Bošnjaković je rekao kako će se o tome tek raspravljati na razini koalicije, dok je na pitanje je li zadovoljan izjavom Milorada Pupovca uzvratio kako nije bitno njegovo zadovoljstvo ili nezadovoljstvo jer “smatra da se Pupovac na ovaj način jasno izrazio i otklonio sve što su u Vladi dovodili u pitanje u vezi s njegovim izjavama”.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.