Foto: Dragan Matic / CROPIX

‘BLASFEMIJA, KO BUREK S LINOLADOM!’ Čiji je ajvar? Bivši šef omiljene hrvatske kompanije hvali se na fejsu, komentari ga brutalno spustili na zemlju

Autor: Dnevno.hr

Poznata hrvatska tvrtka Podravka je u ponedjeljak otvorila novi pogon vrijedan 40 milijuna kuna u tvornici za preradu voća i povrća Kalnik u Varaždinu.

Tom prigodom predstavila je novu liniju za punjenje ajvara u tzv. squeeze ambalažu. Čelnica kompanije Martina Dalić otkrila je kako je Podravka prva u svijetu koja ajvar puni u takvu ambalažu.

Ubrzo se na Facebooku tim povodom javio i bivši predsjednik uprave Podravke Zvonimir Mršić naglasivši kako je ta ambalaža za ajvar zapravo njegova ideja.

Hvalite me usta moja

“Zadovoljstvo mi je što je Podravka uspjela realizirati MOJU ideju o squeeze ajvaru. To je “game changer” pa se sad može ostvariti i moja strategija o Podravkinom ajvaru kao globalnom brandu”, napisao je Mršić.

Njegov status komentiralo je dosta ljudi. Neki su takvu ideju pozdravljali, a neki bili protiv jer je riječ o plastici.

“Možda sam staromodna, ali staklenka na prvi pogled mami kupca jer se vidi sadržaj. Ovako, ko da kupujem mačka u vreći”, jedan je od komentara.

“Blasfemija, ko i burek s linoladom”, smatra jedna komentatorica.




“Još da se promijeni receptura ajvara… (ajvar je jedan od rijetko losih Podravkinih proizvoda). I da, staklenke rulz”, komentar je SDP-ovka Marija Lugarić, a dobila je i odgovor od kolegice Marijane Lokotar:

“Iako se s tobom u skoro svemu slažem, u ovome se ne bih složila. Ajvar im je jedan od top brandova, prepoznat od strane potrošača kao izuzetno kvalitetan (industrijski proizvod). Meni je izvrstan! Ali o ukusima i okusima je jako teško raspravljati… Jedino ako ga uspoređuješ sa svojim domaćim ajvarom…eh”.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.