Foto: Ilustracija, helpguide.org

BJELOVAR POTRESEN! MONSTRUM TUKAO TRUDNU ŽENU: Zlostavljao vlastitu djecu na najgore moguće načine

Autor: Dnevno

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podiglo je optužnicu protiv 34-godišnjeg N.M.-a radi tri kaznena djela – dva kaznena djela protiv braka, obitelji i djece te prijetnje smrću, zbog čega od Općinskog suda traži da mu izrekne jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od dvije i pol godine, javlja portal Bjelovar.live.

Nogama udarao trudnu ženu

Po prvoj točki optužnice, muškarca se tereti da je unazad dvije godine suprugu učestalo verbalno i fizički zlostavljao u alkoholiziranom stanju. Kako stoji u optužnici, ženu je pred njihovo sedmoro djece šamarao, vukao za kosu i udarao nogama po tijelu u trenucima dok je bila trudna. Optuživao ju je da se ne brine za djecu, da je” đubre te ista kao njezina majka”.

Nasilan na Božić

Na lanjski Božić ju je vukao za kosu po dvorištu i gušio, a dvoje njihove djece jedva ga je uspjelo odvojiti od majke. Isto je ponovio 16. i 27. veljače, da bi joj već idućeg dana u nekoliko navrata zaprijetio ubojstvom, što je inače treća točka optužnice. U strahu za vlastiti život žena ga je prijavila policiji nakon čega je uhićen, pritvoren i ispitan.

”Vi ste krivi za sve”

Po drugoj točki optužnice na teret mu se stavlja da je djeci govorio kako su ona kriva za sve i da su retardirana, a svu brigu o njima prebacio je na suprugu, time ne pružajući djeci nikakvu pomoć i potporu pri učenju. Pred djecom je i vrijeđao, prijetio smrću i fizički se iskaljivao na njihovoj majci, a sve to je, tvrdi državno odvjetništvo, štetilo njihovom fizičkom, socijalnom i emotivnom razvoju.

Djeci oteo novac koji su zaradili za maškare

Oštećena je tijekom ispitivanja ispričala mučne detalje života s optuženim, a spomenula je i kako je djeci uzeo sav novac koji su zaradila za maškare. Djeca su joj se, kazala je, povjerila da ih je tukao kada je bila odsutna od kuće. Muškarac je u međuvremenu dobio zabranu približavanja i ostvarivanja kontakta sa suprugom i djecom. Ta mjera opreza i dalje je na snazi.

ŠOK NA ESTRADI! MUŽ VARAO POZNATU GLUMICU S AVOM KARABATIĆ? Glumačka zvijezda koju svi obožavaju pred krahom braka

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.