‘Vanzemaljci su prvo vodili Hitlerovu Njemačku, a sad vode SAD’

Autor: I. Ž.

Fars News Agency tvrdi da je tajna "izvanzemaljska vlada" koja vodi Sjedinjene Američke Države smještena u Nevadi te da su vanzemaljci prvotno vodili nacističku Njemačku.

Iranska novinska agencija tvrdi da se u dokumentima, koje je na svjetlo dana iznio bivši djelatnik Agencije za nacionalnu sigurnost (NSA), Edward Snowden, kriju dokazi kako “izvanzemaljska inteligencija vodi američku domaću i međunarodnu politiku i to barem od 1945.”

Fars News Agency tvrdi da je tajna “izvanzemaljska vlada” koja vodi Sjedinjene Američke Države smještena u Nevadi te da su vanzemaljci prvotno vodili nacističku Njemačku.

The Washington post navodi iransku tezu: “Kao dokaz da su vanzemaljci tajno stajali iza nacista, objašnjava se u izvješću u kojem je Njemačka gradila stotine podmornica pred kraj rata, puno više nego što je ljudskom tehnologijom moguće.” Washington Post nastavlja: “To ne objašnjava zašto su izvanzemaljci, koji imaju pristup tehnologiji međuzvjezdanog putovanja, izgradili podmornice koji su bili toliko nesposobne protiv britanske mornarice.”

Očigledno je da su se nakon gubitka rata  ti izvanzemaljci postavili kao tajna kontrola Sjedinjenih Američkih Država, smatraju Iranci.

Fars News tvrdi da je Snowden iznio dokumente koji potvrđuju navode ruske Federalne službe sigurnosti (FSB). Fars dalje navodi da su te tvrdnje nedavno potvrđene i od bivšeg kanadskog ministra obrane Pavla Hellyera.

Novinska agencija navodi da je Hellyer dobio pristup Snowdenovim dokumentima od FSB-a, te da je potvrdio njihovu točnost. Nedugo nakon toga pojavio se na programu Russia Today u emisiji SophieCo gdje je objavljeno da su vanzemaljci posjećuju Zemlju već tisućama godina te da nekoliko njih surađuju s američkim vojnim zrakoplovstvom u Nevadi.

Prema Fars News, ruske vlasti su zabrinute zbog “potvrde” da izvanzemaljske sile poznate kao “visoki bijeli” kontroliraju SAD te da su iste te sile bile iza rasta njemačkih nacista tijekom tridesetih godina prošlog stoljeća.




 

Autor:I. Ž.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.