TAJNO SNIMIO: Mladić zabilježio izvođenje egzorcizma! (VIDEO)

Autor: A. Pranjić

''Snimljeno je istjerivanje vraga'', rekao je svećenik Marek Dunda i nadodao ''tražili smo od Boga da zaštiti i oslobodi ženu. Koristili smo latinsku molitvu tražeći pomoć i naravno da je pomoglo''.

Dok je svećenik obavljao egzorcizam nad ženom koju je opsjeo đavao stravični krici odjekivali su rimokatoličkom crkvom Uznesenja Blažene Djevice Marije u češkom gradu Vranovu nad Dyji. Naime, 26-godišnji Daniel Trochta mobitelom je kroz ključanicu vrata snimio vrištanje. 
Na videu se vidi skupina ljudi koja je blizu oltara, među kricima se razabiru i vulgarnosti na češkom jeziku. Iako je ovaj video iz veljače crkveni velikodostojnici su prošlog tjedna potvrdili da je riječ o izvođenju egzorcizma.

”Snimljeno je istjerivanje vraga”, rekao je svećenik Marek Dunda i nadodao ”tražili smo od Boga da zaštiti i oslobodi ženu. Koristili smo latinsku molitvu tražeći pomoć i naravno da je pomoglo”, javlja Daily Mail.

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.