‘PRVO UBOJSTVO’: Ponosna majka objavila fotografije kćeri umrljane krvlju!

Autor: A. Pranjić

Susannah je na svom Instagram profilu objavila fotografije svoje kćerke kako ponosno drži oružje, opisi uz fotografije su ''Prva patka'' i ''Nema hrane nakon Božića, no Cece je spasila dan''.

Susannah Constantine je postala poznata zahvaljujući savjetovanju u oblačenju. No, ova modna savjetnica je napravila nešto nesvakidašnje za jednu majku. Naime, gorljiva zaljubljenica u lov podijelila je s javnosti fotografiju svoje desetogodišnje kćerke Cece koja ponosno pozira s ubijenom patkom i to lica umrljanog krvlju, čime je označila svoje prvo ubojstvo. Susannah se bavi lovom od svoje sedme godine.

Susannah je na svom Instagram profilu objavila fotografije svoje kćerke kako ponosno drži oružje, uz opise na fotografije poput ”Prva patka” i ”Nema hrane nakon Božića, no Cece je spasila dan”. No, borci za prava životinja zgroženi su činom ove majke, navode kako su njene fotografije ”depresivne”, ”neodgovorne” i ”opasne”. 

Glasnogovornik ”Životinjske pomoći” rekao je kako ”nema opravdanja za davanje oružja djetetu u ruke”.

”Sussannine majčinske vještine se dovode u pitanje, jer očito nije ispunila najbitniju životnu lekciju ”radi drugima ono što želiš da rade tebi”, rekao je glasnogovornik organizacije People for the Ethical Treatment of Animals, piše Daily Mail.

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.