Photo: Marko Prpic/PIXSELL

PLENKOVIĆEV MINISTAR RIJEŠIO SE ‘NEZGODNOG DODATKA’ Sada mu više neće trebati savjeti za oblačenje

Autor: Dnevno.hr

Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović danas je na sjednicu užeg kabineta Vlade stigao bez ‘nezgodnog dodatka’ – longete – koju je ‘zaradio’ još krajem kolovoza.

Tako je, čini se, slomljeni lakat zaliječen.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Podsjetimo, Aladrović je slomio ruku kad je na 25. godišnjici Plazma Sportskih igra mladih u petak u Splitu sudjelovao u revijalnoj nogometnoj utakmici.

O svojoj nezgodi ministar  je izvijestio na Facebooku.

“Ovako je krenulo, a ovako je završilo. U petak sam u Splitu sudjelovao na humanitarnoj utakmici dužnosnika i nogometnih legendi, a jedan malo oštriji duel završio je padom. Nažalost, pregled kod liječnika pokazao je da sam slomio lakat i idućih nekoliko tjedana provest ću u gipsu. Nastavljam normalno s poslom i svim aktivnostima ministra, jedino što moram smisliti je kako odjenuti odijelo i košulju s gipsom na ruci – ako imate neki konstruktivan prijedlog, slobodno ga ostavite u komentaru”, napisao je Aladrović.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.