Ova je reklama u danu izazvala 517 sudara! (FOTO)

Autor: T. Pšenko

Agencija je naknadno obećala da će novčano pomoći svim vozačima koji su zbog njezina reklamnog plakata doživjeli nesreću.

Kako bi se promovirao novi vid oglašavanja, marketinška tvrtka AdvTruck odlučila se za reklamnu poruku koja je za izazvala imao više od 500 sudara u samo jednom danu.

Naime, na 30 kamiona koji voze Moskvom osvanuo je plakat s fotografijom ženskih grudi preko kojih stoji natpis “One privlače”. I dok sama fotografija nije ni suviše razgolićena ni prosta, ispostavilo se da ipak privlači pažnju i istovremeno ometa pozornost u vožnji. U samo jednom je danu upravo taj prizor izazvao 517 sudara, odnosno prometnih nesreća.

Kako bi se spriječile nove nesreće, policija je privremeno isključila iz prometa svih 30 kamiona i zabranila im vožnju sve dok se fotografije ne ukolne s njih.

Agencija je naknadno obećala da će novčano pomoći svim vozačima koji su zbog njezina reklamnog plakata doživjeli nesreću.

Autor:T. Pšenko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.