Jezivo pismo sotonista i masona iz 19. stoljeća navodi precizne planove za 3 svjetska rata!

Autor: A. Pranjić

Pike je bio vrlo inteligentna osoba, sposobna pisati i čitati na 16 jezika! Dogurao je do 33. stupnja u masoneriji i bio je sotonist..

Pismo Alberta Pikea upućeno Mazziniju (15. kolovoza 1871. godine) navodi planove za tri svjetska rata, koji su viđeni kao nešto sasvim neophodno kako bi se napravio Prvi svjetski poredak. Preciznost događaja iznijetih u pismu, koji su se već dogodili je u najmanju ruku nevjerojatna. Pike je bio mason i sotonist, koji je osnovao mafiju 1860. godine. 

Britanska knjižnica je i pismeno potvrdila da nikada nije imala takvo pismo u posjedu. U pismu se pokazuje kako su sva tri svjetska rata bila planirana generacijama, javlja ThreeWorldWars

Prvi svjetski rat

”Prvi svjetski rat se mora dogoditi kako bi se omogućilo Iluminatima da izbace moć Carske Rusije, i naprave Rusiju kao tvrđavu ateističkog komunizma. Agenti Iluminata će dovesti do razilaženja Britanskog i Germanskog carstva. Na kraju rata, komunizam će biti izgrađen i korišten u cilju uništavanja drugih Vlada, slabljenja religije…”

Studenti povijesti će prepoznati da politički savez Engleske, s jedne strane, i Njemački savez, s druge strane je kovan između 1871. godine i 1898. godine, od strane Otta Von Biscmarka i Alberta Pikea. Oni su bili instrument za ostvarivanje Prvog svjetskog rata.

Drugi svjetski rat

”Drugi svjetski rat mora biti potaknut razlikama između fašista i političkih cionista. Ovaj rat mora biti izveden tako da nacizam bude iskorijenjen do kraja, a da politički cionizam bude dovoljno jak, da bi pokrenuo jednu suverenu državu Izrael, u Palestini.




Tijekom Drugog svjetskog rata, Međunarodni komunizam mora biti dovoljno jak, da bi mogao balansirati između kršćana, a zatim ga treba držati u stanju ”mirovanja” sve do trenutka kad bude bio potreban za konačnu socijalnu kataklizmu.”

Nakon Drugog svjetskog rata, komunizam treba biti dovoljno jak, da počne preuzimati druge slabije Vlade. Naime, na konferenciji održanoj 1945. godine, na kojoj su prisustvovali Truman, Churchil i Staljin, veliki dio Europe je jednostavno predan Rusiji. Na drugoj strani svijeta, poslije rata s Japanom, Kina je našla svoj put u komunizmu.

Treći svjetski rat




”Treći svjetski rat mora biti prouzrokovan između političkih cionističkih lidera i Islamskog svijeta. Rat mora biti izazvan na takav način da ova dva svijeta uništavaju jedni druge, gdje će se pridružiti i ostali narodi, naravno, još jednom podjeljeni, do točke potpunog fizičkog, moralnog, duhovnog i ekonomskog uništavanja..

Pustit ćemo nihiliste i ateiste, i izazvati društvenu kataklizmu, koja će u svom hororu jasno pokazati nacijama efekt apsolutnog ateizma, porijeklo divljaštva i najvećeg krvavog previranja. Onda će posvuda na svijetu krenuti borba građana s manjinama i revolucionarima i oni će uništiti razarače civilizacije.

Mnogi će tada doći do granice razočaranja u kršćanstvo, čiji će sveti duh, koji nose u sebi od tog momenta biti bez kompasa i pravca, zamijenit će anksioznost za idealno, ali neznajući kuda trebaju ići i tko ih sada vodi, dobit će pravo svijetlo kroz univerzalno učenje doktrine Lucifera.

Ova manifestacija će rezultirati iz općeg pokreta. Oni će pratiti uništenje kršćanstva i ateizma, i oba će biti istrebljena u isto vrijeme”.

Od terorističkog napada koji se dogodio 11. rujna, svijet je suočen s rastućim nemirima i nestabilnostima, baš između modernog cionizma i arapskog svijeta. To je potpuno u skladu s Trećim svjetskim ratom, borba između dva neprijatelja i njihovih saveznika s obje strane.

 

Tko je Albert Pike?

Rođen je 29. prosinca 1809. u Bostonu, studirao na Harvardu, zatim došao do čina generala u vojsci Konfederacije.

Poslije građanskog rata uhićen je i zatvoren zbog izdaje da bi poslije kratkog vremena, točnije 1866. godine bio pomilovan i oslobođen zahvaljujući masonu i predsjedniku Andrewu Johnson-u (bio je sedamnaesti predsjednik SAD-a 1865.-1869.).

Pike je bio vrlo inteligentna osoba, sposobna pisati i čitati na 16 jezika! No, dogurao je do 33. stupnja u masoneriji i bio je sotonist…

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.