Englezi snimili duha u zloglasnom zatvoru Alcatraz? (VIDEO)

Autor: A. Pranjić

Sillery-Walsh je snimajući prostorije zatvora otvorenoga 1933. godine kamerom iPhonea uspjela zabilježiti duh mlade žene kako sjedi u prostoriji u kojoj su se nekoć sastajali zatvorenici i njihovi posjetitelji.

Par iz Birminghama Sheila Sillery-Walsh (48) iz Birminghama i njezin partner Paul Rice (50) zapamtit će svoj odlazak u zloglasni zatvor Alcatraz koji se nalazi nedaleko od San Francisca. Naime, ovo dvoje Engleza smatra da su se iz turističkog obilaska zloglasnog zatvora vratili s rijetkim suvenirom, snimkom duha! 

Sillery-Walsh je snimajući prostorije zatvora otvorenoga 1933. godine kamerom iPhonea uspjela zabilježiti duh mlade žene kako sjedi u prostoriji u kojoj su se nekoć sastajali zatvorenici i njihovi posjetitelji.

Ženu je odmah uočila na zaslonu, a nije ju nije bilo moguće vidjeti očima kroz prozor na vratima, izjavila je Sillery-Walsh i zaključila da je riječ o nadnaravnom iskustvu. 

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.