DOKTORI ZBUNJENI: Desetomjesečna Juanita ima 10 mjeseci i 20 KILOGRAMA! (VIDEO)

Autor: A. Pranjić

Ni Juanitina majka ne zna zašto djevojčica ima ovoliku kilažu.


Juanita Valentina Hernandez rodila se sa samo 2,700 kilograma, ali nekoliko tjedana poslije rođenja počela se nenormalno debljati. Sada Juanita ima 10 mjeseci i teška je 20 kilograma. Naime, za djecu u tom periodu normalna prosječna težina je između 8 i 10 kilograma. Ni Juanitina majka ne zna zašto djevojčica ima ovoliku kilažu. 

”Već sa 15 dana bila je buckasta, jer se rodila jako slaba”, rekla je njena majka Sandra Franco iz Kolumbije, javlja elitedaily. Najgore od svega je što nitko ništa ne poduzima kako bi otkrio zbog čega 10-mjesečno dijete teži 20 kilograma! 

Majka je nadodala kako nije mogla liječiti dijete jer je nezaposlena i u financijskoj krizi. Prošlog mjeseca jedna dobrotvorna ustanova iz Kolumbije odlučila je pomoći Juaniti.

Iako još nema ni godinu dana, djevojčica se suočava sa opasnom budućnošću ako joj kilaža nastavi rasti. U dobrotvornoj organizaciji kažu da je potrebno intervenirati što prije kako bi se spriječile pojave bolesti povezane sa pretilošću, koje bi ugrozile Juanitin život.

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.