BRUTALNO: Otac objavio fotografiju s odrubljenom glavom – ‘To je moj sin’ (FOTO)

Autor: T. Pšenko

Radi se o sinu Khaleda Sharroufa koji je odrastao u Sydneyu, a ima tek sedam godina. Sharrouf je optuženi terorist.

Australac, član Islamske države, na Twitteru je objavio fotografiju svoga sina koji drži odrubljenu glavu sirijskog vojnika. Fotografiju je ‘krasio’ ponosnom izjavom: “To je moj sin”. Fotografija je uslikana u sirijskom gradu Raqqai gdje su počinjeni zločini nad etničkom skupinom Yazidi. Tony Abbott, australski premijer, žestoko se obrušio na spomenut događaj te ga osudio jer dokazuje barbarsko ponašanje dotične islamske organizacije.

Iračka vlada ističe da su članovi Islamske države pobili oko 500 pripadnika etničke skupine Yazidi, a navodno su i zakopavali žive žene i djecu.

Kako piše The Australian, radi se o sinu Khaleda Sharroufa koji je odrastao u Sydneyu, a ima tek sedam godina. Sharrouf je optuženi terorist. Odlaskom u Siriju borio se na strani Islamske države, a sa sobom je navodno poveo cijelu obitelj. Optužuje ga se i za terorističke napade u Australiji.

Premijer Abbott najavio je da će se Australija priključiti Velikoj Britaniji, SAD-u i ostalim državama s ciljem pomoću desecima tisuća zarobljenih Yazidia.




Autor:T. Pšenko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.