BIVŠI REPREZENTATIVAC PRIJETIO SUPRUZI? Ognjen Vukojević završio na policiji!

Autor: Dnevno

Bivši hrvattski nogometni reprezentativac Ognjen Vukojević završio je u policiji zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.

Iz PU zagrebačke, potvrdili su za Jutarnji, da se provodi kriminalističko istraživanje nad Vukojevićem. Dodaju da je, po prijavi koja je protiv njega podnesena, priveden u četvrtak u službene prostorije policije.

“Dok se kriminalističko istraživanje ne završi ne možemo špekulirati radi li se o prekršaju ili kaznenom djelu”, napominju iz policije.

Prema neslužbenim informacijama Jutarnjeg, Vukojevića je policiji prijavila osoba iz kruga obitelji, optuživši ga za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje.

Iz sadržaja prijave proizlazi da je Vukojević došao doma u pripitom stanju te da je prijetio supruzi da će ubiti nju, njezinu sestru i majku.

Također, policija je obavila pretres njegova doma na Tuškancu kako bi se ustanovilo posjeduje li vatreno oružje. Ako ga policija prijavi za prekršaj, Vukojević bi mogao biti izveden pred prekršajnog suca.

U slučaju podnošenja prijave za kazneno djelo prijetnje, nije isključen ni istražni zatvor.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.