Foto: Robert Fajt / CROPIX

BIVŠI MINISTAR U VELIKIM PROBLEMIMA? USKOK pokucao na vrata Goranu Mariću!

Autor: I.Br.

Nakon što su se razotkrile afere sada već bivšeg ministra Gorana Marića, Telegram, koji je razotkrio jednu od njegovih afera, objavio je danas kako USKOK istražuje bivšeg ministra zbog sumnjive prodaje državnog zemljišta.

Riječ je o slučaju Marićeve prodaje državnog zemljišta od 85,6 hektara u Brodskoj Varoši, nadomak Slavonskog Broda, i to privatnoj tvrtki “Marsonia glas”.

Kako su pisali, Grad Slavonski Brod bio je zainteresiran za isto zemljište, koje je odlukom Vlade, a na temelju prijedloga Ministarstva državne imovine dok je ondje šef bio Goran Marić, prodano tvrtki “Marsonia glas”.

“USKOK postupa na temelju saznanja do kojih dolazi, a to mogu biti i medijski natpisi koji upućuju na mogući kriminal”, rečeno je Telegramu iz izvora bliskih osječkom Uredu za sprječavanje korupcije i organiziranog kriminala.

Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.