Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

‘BIO JE SPREMAN NAPRAVITI SR***!’ Susjedi nemaju lijepu riječ za pomahnitalog sina: Ubijen je rukovoditelj u Uljaniku i njegova supruga

Autor: Daniel Radman

Poznato je sve više detalja oko strašnog krvoprolića u Puli.

Sad je posve jasno da je ubijen bračni par, D.B. i N.B. te da je osumnjičenik za ubojstvo njihov sin koji se sam predao policiji.

Tek se treba utvrditi kada je došlo do ubojstva, zasad je poznato da je oko 16 sati muškarac u 30-im godinama došao u policijsku postaju i priznao svoj zločin. Međutim, još se ne zna je li im oduzeo život još sinoć ili tijekom dana.

Policiji poznat otprije

Policija je potvrdila da je njihov stari znanac, no da u dosjeu nisu zabilježena njegova nasilnička ponašanja. Da je bio “sumnjiv” potvrđuju to i oni koji su poznavali obitelj.

“On je cijeli život živio ovdje s roditeljima. Sestra se makla s dečkom(…). On ima tridesetak godina. Svaki dan je na biciklu. Malo je bio čudan. Bio je spreman za napraviti sr***e. Na prvu se vidi, kada ga vidite, mada ja nisam nikad imao s njime problema“, ispričao je jedan od susjeda za Jutarnji list.

Neslužbeno se doznaje da je ubijeni otac bio dugodišnji rukovoditelj Uljanika.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.