fbpx
Foto: Ante Cizmic / CROPIX, Darko Tomas / CROPIX

BIJESNE MAŽORETKINJE SATRALE GENERALA DŽANKA! ‘Dno dna, sakuplja političke poene na račun djece’

Autor: Dnevno.hr

General Luka Džanko na 30. godišnjicu oslobođenja juga Hrvatske, tvrdi, nije bio dobrodošao, a dolazak u Dubrovnik, kao i noćenje, platio je iz svog džepa. Cijelu atmosferu Džanko je detaljno opisao u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju, a tom je prilikom izjavio da mu je u hotelu recepcioner rekao kako je “tragedija da ratni zapovjednik sam plaća svoje noćenje, dok je čitavom autobusu mažoretkinja iz Pule organizator slavlja osigurao besplatne hotelske sobe”.

Kao što je Džanku jako zasmetalo što nije bio dobrodošao na godišnjicu, tako se i mažoretkinjama dignuo tlak na spomen njihova imena u ovom kontekstu, a našem se portalu javila Elizabeta Mikelj, predsjednica Mažoret saveza Hrvatske.

“Mažoretkinje su sve troškove svog boravka u Dubrovniku podmirile same ili da budem precizna podmirili su roditelji mažoretkinja”, poručila je Mikelj i dodala da mažoretkinje u Dubrovnik uopće nisu došle na 30. godišnjicu oslobođenja juga Hrvatske.


Velika laž

“Osim mažoretkinja iz Pule koje se direktno prozivaju u tekstu, u Dubrovniku je boravilo još nekoliko mažoret timova iz Hrvatske, ali i iz Slovenije.

Izjava gdina Džanka u kojoj tvrdi da su mažoretkinjama podmireni svi troškovi od strane organizatora proslave je u potpunosti jedna velika laž, a pogotovo kada se uzme u obzir činjenica da mažoretkinje nemaju nikakve veze s tom proslavom.

Mažoretkinjama troškove ne podmiruje niti jedna politička opcija pa tako to ne čini niti HDZ. Mažoretkinje su u tom istom hotelu boravile i prije, a boraviti će i u budućnosti i svaki put su to radile i raditi će na vlastiti trošak”, naglasila je predsjednica Mažoret saveza Hrvatske.

A zbog ove izjave dobro se provesti neće ni recepcioner hotela.

O čemu je gdin Džanko ćakulao s nekim recepcionerom i da li je uopće ćakulao s njim je nešto što ćemo razjasniti s upravom hotela.

‘Dno dna’

Mažoretkinje iz Pule na sebi su imale službene trenerke tima s velikim natpisom Pulske mažoretkinje pa zaista nije potreban nikakav recepcioner da se zaključi da u hotelu borave mažoretkinje, a pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da su mažoretkinje činile većinu gostiju u hotelu”, poručuje Mikelj pa zaključuje:
“Kao dijete hrvatskog branitelja i osoba koja je kao djevojčica od 13 godina cijelo vrijeme rata provela u Dubrovniku ne znam što mi je gore od svega ovog. Činjenica da jedan general svjesno iznosi neistine da bi skrenuo pozornost na sebe i prikupio jeftine političke poene na račun djece ili spoznaja da je taj isti general ogorčen jer mu nije plaćen smještaj dok je po njegovom mišljenju desetogodišnjoj djeci plaćen. Pitam se da li bi isto ovako reagirao da mu je organizator platio smještaj. Na svaki način oboje je dno dna”.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.