Foto: Screenshot/X

Bijesna časna ‘uništila’ aktivistu: Nevjerojatno što mu je napravila

Autor: Dnevno.hr

Potaknut nezadovoljstvom zbog izgradnje nove crkve, muškarac je došao prosvjedovati u Ardecheu u Francuskoj, no na kraj pameti mu nije bilo da će tamo doživjeti napad i to od časne sestre.

Naime, jedna se časna sestra nije mogla suzdržati u obrani gradilišta koje joj puno znači pa je poput igrača ragbija oborila na zemlju muškarca koji je došao prosvjedovati protiv iste izgradnje.


Nisu svi zadovoljni izgradnjom nove crkve i popratnih zgrada u Saint-Pierre-de-Colombieru u Ardècheu u Francuskoj.

Obaranje na pod

I dok su ekološki aktivisti pokušali zaustaviti gradnju, tijekom noći stiglo je nekoliko opatica koje su odlučile obraniti gradilište.

Umjesto ‘ponovnog rođenja’ dogodila se smrt: Širi se snimka čovjeka umrlog tijekom krštenja

Snimajući reportažu iz mjesta francuska televizija France 3 snimila je trenutak kad časna sestra u trku obara na pod muškarca koji je razbijao cijevi i drugu građevinsku opremu. Svemu je prethodila svađa koja je eskalirala u fizički obračun.

Ekolozi traže da se u obzir uzme i studija zaštite okoliša prema kojoj se mogu uništiti rijetke biljke koje ovdje rastu, prenosi GB News.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.