Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX ilustracija

Bez vozačke dozvole radio kao taksist!Tijekom kontrole policija mu pronašla i – drogu

Autor: Dnevno

Policijski službenici 6. su rujna oko 11.30 sati, na području Puntižele, zaustavili automobil kojim je 38-godišnjak obavljao usluge taksi prijevoza, javlja Glas Istre.

Kretao se od smjera Fažanske ceste prema kampu, odbio je testiranje na prisutnost droge u organizmu, a utvrđeno je i da mu je vozačka dozvola istekla te mu je oduzeta jer se nije podvrgnuo zdravstvenom pregledu.

Također, odbio je dati na uvid osobnu iskaznicu te je upotrijebio lažne podatke kako bi izbjegao odgovornost. Da stvar bude gora, prilikom pregleda utvrđeno je da posjeduje 2,77 grama marihuane.

Muškarac je prekršio Zakon o sigurnosti prometa na cestama, Zakon o suzbijanju zloporabe droga, Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakon o osobnoj iskaznici. Priveden je i sud mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 13 dana.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.