Foto: Darko Tomas/CROPIX

Beroš osudio grupno lizanje žlice u Puli: ‘Ovakva aktivnost je neprihvatljiva!’

Autor: Dnevno

Na konferenciji Nacionalnog stožera komentirali su slučaj iz Istre gdje je 15 ljudi na performansu Siniše Labrovića lizalo istu žlicu.

”Ako je tako, to nije dobro. Stožer Istarske županije nas nije o tome posebno obavijestio. Pretpostavljam da su poduzeli mjere koje se poduzimaju u takvim situacijama”, rekao je načelnik stožera Davor Božinović. 

Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je da su od početka epidemije donosili različite mjere koje su polučile odlične rezultate.

“Sukladno tome su ublažavane. No osnovne mjere, koje se odnose na fizičke distance, na kontakt, na higijenu i dalje ostaju. Ova aktivnost uključuje najbliži kontakt i svakako nije dobrodošla“, zaključio je Beroš.

U Muzeju suvremene umjetnosti Istre u Puli u subotu je otvorena izložba “Kolekcija suvremene umjetnosti Marino Cettina”. Na otvorenju je performans izveo konceptualni umjetnik Siniša Labrović. Nazvao ga je “Zajednička žlica”, piše Glas Istre.

Okupljenima je rečeno da mogu odbiti lizanje.

GRUPNO LIZANJE ŽLICE U PULI! ‘Jedna od najglupljih pi***rija! Bull***t!’




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.