Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

BERNARDIĆA U OVAKVOM IZDANJU JOŠ NISMO VIDJELI: Pokazao gdje je i što radi, a usput je urnebesno ‘spustio’ jednom ministru!

Autor: Ines Brežnjak

Bivši šef SDP-a Davor Bernardić posljednjih se mjeseci rijetko pojavljuje u medijima, a tek ponekad nešto objavi na svojim društvenim mrežama. No, njegova posljednja objava na Twitteru dobrano je nasmijala sve one koji prate društvene mreže posljednjih dana.

Naime, Bernardić je objavio fotografiju na kojoj nosi drvenu građu i pomaže ljudima u nevolji, a uz fotografiju je napisao: “Nema odmora dok traje obnova. (db) #zajednojači”.

No, baš to db najviše upada u oči.

Naime, ministar Tomislav Ćorić nedavno je otvorio Twitter profil. Oko društvenih mreža pomaže mu njegov tim, no ministar je odlučio da svoje osobne tvitove potpisuje sa tć.




Inicijali su tako preko noći postali pravi hit na društvenim mrežama, ljudi su se većinom sprdali na račun toga, a izgleda da se s tim odlučio našaliti i Bernardić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.