Foto: Ranko Suvar / CROPIX

BERNARDIĆ PROGOVORIO O STIPENDIJI: Odgovorio na pitanje bi li vratio novac! Što mislite o njegovom obrazloženju?

Autor: Dnevno

Predsjednik SDP-a, Davor Bernardić danas je gostovao na N1 televiziji gdje je komentirao aktualne teme, a među ostalim i primanje stipendije poslovne škole, što je Povjerenstvo za sukob interesa ocijenilo kao sukob interesa. Evo kako je Bernardić komentirao činjenicu da je od poslovne škole primio stipendiju vrijednu 200 tisuća kuna.

Zašto Milanović nije objavio detalje svog poslovanja nakon što je otišao iz politike?

Ja se zalažem za transparentnost, ali u poslovnom svijetu se moraju poštovati ugovorne obveze i čak i klauzule o tajnosti. U trenutku kad Milanović postane dužnosnik i predsjednik Republike, on po sili zakona sve te stvari mora javno objaviti i sve transparentno staviti u imovinsku karticu.

Zašto nije vratio 200.000 kuna, a predstavlja antikorupcijski savez?

Zato jer nisam novac ni dobio, kako mogu vratiti nešto što nisam dobio?

Ja sam cijeli život primao stipendije, mnogi u Hrvatskoj su primali različite stipendije, ali laž je da sam primio novac. Ja nisam primio niti kunu, niti lipu. Primio sam jedino znanje i znam da mi nije olakotna okolnost to što sam stekao znanje, a ne novac.

Biste li u ovom trenutku vratili taj novac?




Ja kad bih i htio vratiti novac, ja ne znam kako bi to izveo, jer nisam dobio novac, nego znanje. Dobio sam stipendiju kroz koju sam se obrazovao.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.