Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

BERNARDIĆ IH IPAK NIJE KOŠTAO: Vlasnica demantirala natpise o kojima bruji cijela zemlja!

Autor: N.M.

Bivši šef SDP-a Davor Bernardić s vremena na vrijeme se nakon odlaska sa  funkcije pojavi u javnosti ili nešto objavi putem društvenih mreža. Tako je prije dva dana objavom na Instragramu podigao pravu buru. Objavio je fotografiju sa Sljemena na kojoj uživa u kuhanom vinu.

Podsjetimo Bernardić je na Instagramu objavio fotografiju i napisao: ‘Prvo kuhano vino na prvom snijegu ove godine na -7 stupnjeva’ – napisao je Bernardić sjedeći u Sljemenskoj kućici.

Nakon njegove objave proširila se informacija kako je inspekcija došla na Sljeme te zatvorila Sljemensku kućicu. No izgleda da ta informacija nije baš najtočnija. Naime o svemu se oglasila i vlasnica Sljemenske kućice demantiravši  te natpise.

“Nije točno da je kućica zatvorena. Nikakva inspekcija nije došla. Kućica je radila u obliku catering usluga, no ograničeno. Na prozoru nudimo uslugu preuzimanja hrane jer na žalost nismo mogli poslužiti naše posjetitelje s pićem i kuhanim vinom jer su mjere na snazi. Ne može se kupiti kuhano vino kod nas. A u prirodi smo i voljeli bismo, ako nam se to dozvoli, ponuditi goste i kavom “to go”, izjavila je za Večernji list vlasnica Ivana Brčić, koja je bila pod pritiskom cijeli dan nakon što se fotografija proširila društvenim mrežama i počela kružiti priča kako su morali zatvoriti kućicu.

“Teško nam je što moramo odbiti naše posjetitelje u ove dane jer uz ovu prekrasnu zimsku idilu zaista je šteta ne popiti topli napitak i ugrijati se nakon zimskih radosti – rekla je Brčić.

 




Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.