Facebook

Benčić odgumila Pupovca: Samoprozvana kandidatkinja za premijerku bacila vijenac u Dunav

Autor: Dnevno.hr/I.J.

Sandra Benčić i članovi Možemo Osijek su bacanjem vijenca u Dunav kod Veslačkog kluba Vukovar odali počast civilnim žrtvama rata u Vukovaru.

Facebook

“Život svake nevine žrtve vrijedi jednako i kod ubojstva nevinih ne smijemo raditi razliku ni po kojoj osnovi. Samo priznavanjem i žaljenjem zbog patnje svih koji su je iskusili, i kažnjavanjem odgovornih, moći ćemo doista izgraditi trajni mir i okrenuti se budućnosti”, poručili su iz Možemo u objavi na društvenim mrežama.

Prozvali Benčić

Zbog ovoga poteza, Most je prozvao Benčić.

“Sandra Benčić je veći Pupovac od Pupovca jer misli da bacanjem vijenca u Dunav za sve žrtve demonstrira svoju progresivnost, a zapravo njeguje tipični jugo kompleks prema kojem ne smije postojati niti jedan dan koji Hrvatskoj priznaje žrtvu i zaslugu za pobjedu u obrambenom ratu, a da Srbima nije brže bolje priznata još veća.

Domovinski pokret poručuje, jučer je u Vukovaru pobijedio hrvatski narod: ‘Nisu nam slomili duh’
I baš zato što nema emancipiranu i suverenu svijest, nikada neće postati ne samo premijerka, nego ni ozbiljan kandidat za tu funkciju. To je dokazala i time što smatra kao potpisnica Deklaracije o zajedničkom jeziku da Hrvatska nema čak niti vlastiti jezik nego da su hrvatski i srpski jedan te isti jezik”, piše Most.
Autor:Dnevno.hr/I.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.