HRT

Beljak urnebesno odgovorio na provokaciju: ‘Više ne znam jesu li ovakve poruke zafrkancija…’

Autor: dnevno.hr

Predsjednik HSS-a, saborski zastupnik i gradonačelnik grada Samobora često je na meti brojnih osoba i njihovih potpuno neprimjerenih poruka koje tu i tamo podijeli na društvenim mrežama.

Ovaj put dobio je poruku koju prenosimo u izvornom obliku:

‘Gospon bilo bi dobro da takvi hendikepirani kao ti odu svi iz hrvacka jer je krajnje vrijeme jer ste vi monstrumi na terenu Hrvackog naroda idite olakšanje nam život i državu koju ste zatrovali svojim idiotizmom’.

Beljak se čini se ipak ne uznemirava zbog ovakvih poruka, ali čini se da ga je ova pomalo i nasmijala, jednako kao što je nas nasmijao njegov odgovor. Ovaj put, moramo mu priznati, odgovorio je vrlo humoristično!

‘Više ne znam jesu li ovakve poruke zafrkancija ili se radi o ozbiljnoj domoUljubnoj, nepismeno melodrami’, napisao je Beljak na službenoj Facebook stranici ovog političara.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.