Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

(VIDEO) BANIJA ILI BANOVINA? Milanović se porječkao s hrvatskim braniteljem u Petrinji: ‘Tako bilo i u NDH i nakon rata’

Autor: I.G.

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u četvrtak se uputio u obilazak Sisačko-moslavačke županije i potresom pogođenih područja.

U Petrinji je predsjednik doživio jedan neugodan susret s hrvatskim braniteljem. Naime, gospodin se porječkao s predsjednikom i optužio ga da je došao držati političke govore.

Upitao ga je i zašto se tako često sukobljava s Plenkovićem, a potom mu je pustio video-zapis na mobitelu.

“Tako bilo i u NDH i nakon rata”

Predsjednik ga je prekinuo i rekao da ”nije fer prema onome koga bi trebao komentirati” da on sad preslušava taj video.

“Da li je fer prema središnjem uredu koji radi 24 sata na dan. Da li je fer da se dolazite ovdje politički prepucavati s Plenkovićem?“, upitao je Milanovića branitelj.

“Aha, to… sada vidim”, odgovorio je Milanović.




Tada ga je Milanović ispravio i rekao kako se kaže Banija, a ne Banovina. “Tako bilo i u NDH i nakon rata, a onda je netko izmislio Banovinu”, rekao je predsjednik.

Tu je razgovor završio i predsjednik je nastavio s obilaskom.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.