Profimedia

BANDIĆEV KOLEGA POKRENUO KAMPANJU: ‘Pomažući Trumpu, pomažete i Srbiji! Svi znamo koliko su zla Srbiji nanijeli Clintoni’

Autor: D.R.

Kontroverzni srpski političar i poduzetnik Dragan Marković Palma pozvao je sve Srbe da glasaju za Donalda Trumpa.

Palmina stranka, Jedinstvena Srbija, pokrenula je kampanju “Srbi za Trampa” kojom želi mobilizirati (procjenjuju) oko milijun državljana Sjedinjenih Američkih Država srpskog porijekla kako bi aktualni predsjednik dobio još jedan mandat u Bijeloj kući.

“Pozivam sve Srbe u Sjedinjenim Američkim Državama da daju podršku Donaldu Trumpu u predsjedničkoj kampanji i time pomognu i svojoj matičnoj državi Srbiji u borbi za istinu i pravdu, posebno kada je u pitanju Kosovo i Metohija“, poručio je Palma.

Svi znamo koliko je zla Srbiji nanijela administracija na čelu s bračnim parom Clinton, a takvu politiku sigurno bi nastavio i Trampov protukandidat Joe Biden, koji je rekao da zagovara suverenitet i teritorijalni integritet takozvanog nezavisnog Kosova i koji još od 1990. godine surađuje s teroristom Haradinajem i albanskom emigracijom u Americi. Kosovski Albanci upravo za to opstruiraju dijalog s Beogradom i samo čekaju promjenu na čelu Sjedinjenih Američkih Država.”

“Ja sam bio jedini političar iz Europe na inauguraciji Donalda Trumpa u Washingtonu i tada je za mene bilo iznimno bitno to što je Trump rekao da će se baviti svojom državom, a ne ratovima po svijetu, što je i ispunio”, rekao je Marković, uz poruku američkim Srbima “Pomažući Trumpu, pomažete svojoj Srbiji”.

Palma je, inače, dugogodišnji gradonačelnik Jagodine i bivši zastupnik u Skupštini Srbije, a mnogi smatraju da je svoje političko i poslovno carstvo stekao zahvaljujući vezama s notornim Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Inače, poznat je po nizu antologijskih izjava poput one da nema estradnog umjetnika koji njemu nije pjevao, osim Beethovena i Chopina “jer je on bio mali kad su bili popularni”, a pažnju hrvatske javnosti privukao je gostovanjem u Zagrebu, kamo je stigao na poziv gradonačelnika Bandića.




Trump zaobišao Kongres i potpisao uredbe o novom planu pomoći gospodarstvu

 




Trump zabranio Amerikancima transakcije s tvrtkom vlasnicom TikToka!

Autor:D.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.