Screenshot

Bandić obećao da neće kažnjavati poštene

Autor: Dnevno

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u četvrtak je poručio kako očekuje pismo iz Dinama u kojemu bi se izjasnili što žele sa stadionom, istaknuvši kako će on učiniti ono što oni budu željeli.

Ono što Dinamo i navijači budu htjeli, mi ćemo to napraviti. Ako budu htjeli da to izrežemo i otpeljamo na Jakuševec i napravimo isti stadion tamo na istome mjestu veličine 25 do 30 tisuća ljudi, mi ćemo to napraviti. Ako budu željeli nešto drugo, onda ćemo to također zajedno napraviti”, odgovorio je Bandić na novinarsko pitanje o gradnji novog stadiona.

Dodao je kako je ponosan na sve što se trenutno događa u Dinamu, posebno na rezultat koji postiže. “Bjelica je savršeno uštimao taj orkestar, nema više intervencija s klupe, nema cirkusa. Gledatelji su se vratili na stadion jer kazalište bez publike nije kazalište, stadioni bez publike nemaju svrhu jer se igra pred publikom. Ponosan sam i kao gradonačelnik i kao peti počasni predsjednik Dinama u povijesti kluba”, dodao je Bandić.

Bandić je potvrdio da Zagreb ima problema s otpadom, ali vjeruje kako će gradska Čistoća riješiti taj problem te najavio kažnjavanje svih onih koji nepropisno odlažu otpad po gradu, naglasivši da “nijedan pošteni Zagrepčanin neće biti kažnjen”.

“Zagreb će biti zadnji koji će napisati kaznu za svoje građane, ali da ćemo odvojiti žito od kukolja, to hoćemo. Kaznit ćemo one koji bi pod okriljem noći, a naći ćemo načina za to, trpali smeće u tuđe košare, a da građani umjesto njih plaćaju”, poručio je gradonačelnik kod spomenika svome prethodniku Većeslavu Holjevcu u povodu 102. obljetnice njegova rođenja.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.