Foto: Milan Bandić, Facebook

Bandić: ‘Jučer mi nije bilo dobro jer sam zaboravio popiti tabletu za tlak. No, došao bih ja i četveronoške građanima!’

Autor: Sanja Plješa

Gradonačelnik Milan Bandić u utorak je obišao Gradski urbani vrt Sveta Klara gdje je korisnicima parcela uručio priručnike “Urbano biovrtlarstvo”, objavio je portal Zagreb.info.

Čekali su ga, gledali na sat i Godot je napokon stigao, opisuje tako dolazak Bandića Večernji list. Nakon 45 minuta kašnjenja pojavio se gradonačelnik Milan Bandić u gradskom vrtu u Sesvetama na podjeli priručnika “Urbano biovrtlarstvo”, međutim, ne i u svojem najboljem izdanju. Vodili su ga suradnici rukom pod ruku, pridržavali dok se ljuljao i teturao.

“Jučer mi nije bilo dobro, zaboravio sam popiti tabletu za tlak. Možda sam trebao ostati doma, odradio sam koliko sam mogao i vratio se doma, popio tablete i bilo mi je dobro”, rekao je Bandić jutros u emisiji Radio Sljemena.

“Zaboravio sam i jedan i drugi. A bio sam cijeli dan u gradu. Ali došao bih i ja i četveronoške sugrađanima”, objasnio je.

“Milan je probao neku žesticu“, rekao je za 24sata blizak suradnik zagrebačkog gradonačelnika.

Naime, Bandić je u utorak predao izborne liste svoje stranke za nadolazeće parlamentarne izbore i to je odlučio proslaviti ručkom na kojem je izgleda, malo i nazdravio.

MILAN BANDIĆ ‘Umoran, bolestan ili je popio koju čašicu više…?’




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.