AVION PARKIRAO U DVORIŠTE: ‘Ideja mi graniči s ludošću, ali sam bio spreman na sve!’

Autor: M.J.

Avion koji se nalazi u dvorištu obiteljske kuće kod Zaboka, u mjestu Strmec Stubički, nekoliko je godina bio u osječkoj zračnoj luci.

”Riječ je o avionu Fokker F-100 sa 109 putničkih mjesta. Avion su koristile četiri aviokompanije, indonezijska, brazilska, meksička, a već nekoliko godina je bio u zračnoj luci u Osijeku”, rekao je Robert Sedlar za Zagorje.com.

Avion u dvorištu rezultat je njegove želje da ga rastavi i ponovno sastavi. ”Otkupio sam zrakoplov i sad je smješten na mojem imanju u Strmcu Stubičkom. Moja ideja graniči s ludošću, ali bio sam spreman na sve da otkupim avion, rastavim ga i sastavim”, objasnio je Sedlar te dodao da ovim putem zahvaljuje Zdenku Grabušiću, koji je bio glavni za rastavljanje, piše Dnevnik. hr.

Kaže da projekt još traje, a postavlja se pitanje što će biti s avionom kada ga sastavi.

”Bit će smješten na imanju u Strmcu Stubičkom, a iznajmljivat će se za različita događanja. Moći će se koristiti za snimanja, djevojačke i momačke večer, a u kokpitu će biti dva simulatora letenja za djecu”, odgovorio je.

Autor:M.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.