Dnevno.hr

7Dnevno je najprodavaniji politički tjednik, a Dnevno.hr vaš omiljen online izvor informacija koje drugi ne objavljuju

Autor: Dnevno.hr

Politički tjednik 7Dnevno te web-stranice dnevno.hr i zagreb.info posljednjih mjeseci doživljavaju ogroman uzlet i ruše sve rekorde prodaje i posjećenosti. Nakon nekoliko turbulentnih godina u kojima je naklada i posjećenost varirala, sada su ovaj tjednik i websiteovi uhvatili ritam i počeli prikupljati ozbiljan dio publike iza sebe.

7Dnevno, politički tjednik koji su čitatelji prepoznali kao jedini koji piše ne samo istinu nego i ono što drugi mediji ne žele prenositi, već je godinama najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj. Iako se još ne može pohvaliti da je najprodavaniji tjednik u Hrvatskoj, s obzirom na to da te titule pripadaju ženskim tjednicima, 7Dnevno je uvjerljivi šampion u kategoriji političkih tjednika. Štoviše, prodajom premašuje sve ostale hrvatske političke tjednike zajedno.

Tome u prilog govori nekoliko činjenica. Prvo, 7Dnevno objavljuje najrelevantnije vijesti, analize i priče koje naši čitatelji prepoznaju. Drugo, 7Dnevno uvijek objavljuje cijelu istinu, i to često onu istinu koju se drugi mediji ne usude objaviti. Treće, priče koje 7Dnevno danas objavljuje priče su o kojima drugi mediji pišu tjednima, ako ne i mjesecima kasnije. U nedavnoj retrospektivi u povodu 300. broja, uredništvo 7Dnevno otkrilo je više od 45 ozbiljnih političkih skandala o kojima drugi nisu smjeli pisati i tako pokrenulo promjene nabolje u našem društvu.

Koliko god publika voljela tjednik 7Dnevno, još više vole portal dnevno.hr. Po posjećenosti, ova se stranica nalazi u samom vrhu u Hrvatskoj. To je posebno velik uspjeh jer uredništvo već godinama odbija koristiti taktike koje koriste neki konkurenti kako bi uz pomoć raznih trikova privukli više ljudi. Ne, dnevno.hr svoju je posjećenost izgradio isključivo na kvalitetnom novinarstvu, brzim reakcijama i vrhunskim analizama.

Upravo zato svaki mjesec portal posjeti više od 2 milijuna ljudi, a u prosjeku više od 300 tisuća ljudi svaki dan dolazi na dnevno.hr kako bi saznali najtočnije informacije. U razdoblju od mjesec dana, dnevno.hr je ostvario mnogo više od 27 milijuna pregleda. Dnevno.hr, naravno, nije jedini portal u portfoliju Motus Medije, tu su i portali poput zagreb.info, geopolitika.news i povijest.hr. Svi oni također bilježe rekordnu posjećenost, a pogotovo zagreb.info, koji je doživio veliki uzlet zahvaljujući svom pristupačnom novinarskom stilu koji je odgovorio na osnovnu potrebu Zagrepčana — dostavlja im informacije brzo i pouzdano. Zagreb.info vrlo je brzo postao referentno mjesto za sva događanja i vijesti u gradu. To dokazuje i posjećenost ovog zagrebačkog portala. S obzirom na to da je u kolovozu zagreb.info posjetilo više od 700 000 ljudi, možemo slobodno reći da je naš portal posjetila gotovo svaka osoba u gradu Zagrebu.

Motus Media je i kao izdavač među najuspješnijima u Hrvatskoj. Prema istraživanju koje provodi Gemius, agencija koja mjeri posjećenost samo u Hrvatskoj, portali koje izdaje Motus Media imali su gotovo 23 milijuna posjeta u kolovozu. Kada se tome pridodaju posjeti koje dolaze i izvan zemlje, riječ je o zaista impozantnim brojkama.

“Ovaj rast posjećenosti, ali i prodaje našeg tjednika, rezultat je predanog rada uredništva i redakcije te odlične komunikacije koju imamo s našim čitateljima bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Nastavit ćemo rasti ovim tempom”, izjavili su urednici tiskanog i web-izdanja kada smo ih zamolili za komentar o brojkama posjećenosti.




7Dnevno, dnevno.hr i zagreb.info nastavljaju marljivo raditi na informiranju publike, donošenju ekskluziva i razotkrivanju prave istine. Ostanite s nama, jer nas čekaju stvari kakve još niste imali prilike vidjeti.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU! 

 




View this post on Instagram

 

A post shared by DNEVNO (@dnevno.hr) on

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.