fbpx
Foto: RTL

‘ZAKUHAVA SE’ Dok su neki potonuli, drugi lete na krilima ljubavi: ‘Vodimo intimne razgovore, s njim zaboravim gdje sam’

Autor: Dnevno.hr

Kandidati showa “Život na vagi” prolaze zaista turbulentno razdoblje svojih života, a iz dana u dan oduševljavaju gledatelje upornošću te pobiru simpatije otkrivajući svakim danom sve privatnije detalje o sebi. Mnogi već imaju svoje favorite među njima, no svakako je sigurno da se na koncu navija za svakog kandidata. Navija se i posljednjih dana za Tomu i Željku, kandidate čiji je odnos zaintrigirao publiku pa mnogi čekaju kako će se do kraja razvijati.

Još prije dva tjedna Toma je izjavio da imaju planove nakon showa te popis želja koje žele zajedno ostvariti. “Želimo zajedno putovati i vidjeti mnogo toga. Naučiti ću je i voziti bicikl. Za sada je naš odnos prijateljski, ali tko zna”, rekao je Toma. Do danas su već prešli na tepanje, a ne kriju koliko odgovaraju jedan drugome.

“Imamo donekle nekakve zajedničke teme i interese, možda neke neostvarene želje da nešto napravimo zajedno. Sa Žežom sam uspostavio baš lijepi odnos”, ponovo je izrazio simpatije prema Željki, s kojom je razgovarao nakon vaganja u privatnosti.


Foto: RTL

“U kući mi najviše odgovara druženje s Tomom. Slični smo, ali smo i dosta različiti” rekla je Željka, a Toma je ponovo spomenuo putovanja: “Imamo donekle nekakve zajedničke teme i interese, možda neke neostvarene želje da nešto napravimo zajedno, možda neka putovanja, zgodno je to s njom planirati.” Priznali su da vode dosta intimne razgovore i dijele međusobno sve probleme, a koliko joj odgovara Tomino društvo Željka je potvrdila izjavom da s njim “zaboravi da je u ‘Životu na vagi'”, što je uistinu lijep kompliment.

Dok Željka u ugodnom društvu zaboravlja na sve muke koje treba prolaziti, Štefica je nikad svjesnija okolnosti u kojima se nalazi. Naime, nakon Ivanina ispadanja potpuno je potonula jer smatra da je ona trebala biti ta koja odlazi. Cijela situacija ju je potresla, pa ni idući trening nije uspjela odraditi do kraja.

Na to je trenerica Maja podigla glas: “Što ne možeš? Izdržala si sve, a stala si tri sekunde ranije!” Na to joj je Štefica rekla da “prošeće“, a kasnije je ipak priznala da je ljuta isključivo na sebe. Izgladila je sve s Majom, koja je svjesna koliko je teško Štefici bez Ivane, bez timova, a i bez trenera na kojega je navikla.

Foto: RTL

Kasnije je kandidatkinja priznala kako nije ljuta na nikoga osim na sebe. “Ne znam što je točno Štefici, ne poznajem je dovoljno, voljela bih da mi može reći u čemu je problem da joj pokušam pomoći. Vjerujem da se sada bori sama sa sobom i najbitnije je da stvari koje je muče, da ih riješi sama sa sobom”, rekla je Maja. Potom je objasnila kako smatra da Štefici možda stvara pritisak što nema Ivane, nema timova, što je danas na treningu s njom s kojom dosad nije puno i često radila.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.