VIDEO: Razroki oposum predviđa: Oscara dobiva… Natalie Portman

Autor: P.R.

Ispred Heidi postavljeni su kipići Oscara na čije su glave nalijepljene fotografije ovogodišnjih kandidatkinja nominiranih za najbolju glumicu, a Heidi je zamoljena da dodirne osobu za koju misli da će pobijediti.

Razroki oposum koji je već postao poznat diljem svijeta samo zato što je ‘bolesno sladak’, slavu nastavlja stjecati predviđanjem dobitnika Oscara. Oposum Heidi čije je stanište zoološki vrt u Leipzigu postala je i veliki hit u SAD-u, posebno nakon ‘gostovanja’ u televizijskoj emisiji u živo Jimmyja Kimmela, piše portal Newslite.

Tom su prilikom su ispred Heidi postavljeni kipići Oscara na čije su glave nalijepljene fotografije ovogodišnjih kandidatkinja nominiranih za najbolju glumicu, a Heidi je zamoljena da dodirne osobu za koju misli da će pobijediti.

Nakon pomalo zbunjenog suočavanja s ‘razrokim’ nominiranima, Heidi je odlučila da će Oscar pripasti Natalie Portman.

– Heidi će nam pomoći predvidjeti dobitnike Oscara gostujući iz zoološkog vrta u Leipzigu, zato što… hm, ni sam ne znam zašto. Jednostavno je to smiješna i zabavna stvar – rekao je Jimmy Kimmel.

VIDEO: Vidi ga, pa taj je razroki oposum ‘bolesno sladak’!





Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.