VIDEO: Pogledajte navlakušu koja označava svjetsku premijeru Serious Sama: BFE

Autor: I.J.

Neposredno pred početak prodaje, Croteam je objavio još jedan trailer za igru Serious Sam 3: BFE. Pogledajte što vas sve očekuje i kako izgleda kada se cijeli odredi čudovišta rasprskavaju pred kišom metaka.

Još jedna pucačina je ugledala svjetlo dana. No, za razliku od taktičkih prepucavanja i sakrivanja od protivnika, ova nudi sve što pravi obožavatelji pucačina žele; horde neprijatelja i dovoljno oružja da ih sve raznese. Naravno, riječ je o djelu našeg Croteama, Serious Sam 3: BFE.

Kao najavu za početak prodaje, Croteam je objavio još jedan trailer, koji priprema igrače na ono što ih čeka. Grafika bogata detaljima izgleda vrlo glatko dok se čudovišta i ostale napasti rasprskavaju pred kišom metaka, a dodatni naboj daje adrenalinska atmosfera koju je moguće promatrati jedino preko ciljnika. Rafale i eksplozije prekidaju nimalo pristojni komentari Serious Sama, no tko mu može zamjeriti, jer ipak je on jedina nada za opstanak čovječanstva.

Autor:I.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.