Ilustracija, Foto: Pixabay

UHIĆENO DEVET NAVIJAČA PRIJE POČETKA UTAKMICE ŠIBENIKA I HAJDUKA: Pokušali probiti policijski kordon, dvoje policajaca ozlijeđeno!

Autor: Ines Brežnjak

Iako na tribinama nije bilo gledatelja, današnja prvenstvena utakmica između Šibenika i Hajduka nije prošla bez izgreda.

Naime, iz Policijske uprave Šibensko-kninske izvijestili su o incidentu navijača, u kojem su ozlijeđena dva policijska službenika.

“Dana 22. siječnja oko 17,20 sati u Šibeniku, gradski predio Šubićevac, prije početka prvenstvene nogometne utakmice između HNK „Šibenik“ i HNK „Hajduk“, koja se odigrala bez nazočnosti gledatelja, pripadnici domaće navijačke skupine pokušali su probiti policijski kordon radi pristupa stadionu kojom prilikom su policijski službenici prema skupini navijača upotrijebili sredstva prisile temeljem Zakona o policijskim poslovima i ovlastima”, priopćeno je iz policije.

Tijekom policijskog postupanja ozlijeđena su dvojica policijskih službenika, a zbog sudjelovanja u navedenom događaju kao i drugim događajima u blizini stadiona uhićeno je 9 pripadnika navijačkih skupina od kojih 8 pripadnika domaće navijačke skupine i 1 pripadnik gostujuće navijačke skupine.

Postupanje prema navijačima je u tijeku u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Šibeniku i po završetku ćemo obavijestiti javnost o poduzetom, kazali su iz PU šibensko-kninske.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.