fbpx
Foto:youtubescreenshot

UEFA SRBIMA OPET PROGLEDALA KROZ PRSTE! Sramotno blaga kazna za Zvezdu, je li to slučajno?!

Autor: G.I.Š.

Strašne scene koje su upriličili navijači Crvene zvezde nakon poraza u europskoj ligi protiv Midtjyllanda obišle su Europu, a svi su u Srbiji strahovali od kazne UEFA-e.

Podsjetimo, nakon susreta Delije su zasule igrače i suce kada su pokušali otići u svlačionicu, a najgore je prošao kondicijski trener Zvezde Talijan  Federico Pannoncini, koji je zadobio frakturu lubanje.

Jednako tako niti nogometaši Midtjyllanda nisu mogli napustiti travnjak Marakane, pa im je u tome morao pomoći kapetan Zvezde Borjan.


Nešto novaca i jedna utakmica kazne

No ni nakon takvih scena UEFA nije odlučila drastičnije kazniti crveno-bele već su dobili blagu kaznu od 45.000 eura i jedne utakmice bez gledatelja na Marakani.

Ono što je zanimljivo Zvezda je kažnjena sa 34.000 eura zbog incidenta na tribinama, a 11.000 eura zbog kašnjenja zvezdaša na teren pred početak drugog poluvremena.

Uz to dodaje se kako će na susret protiv Ludogoreca na tribine smjeti djeca do 14 godina.

Zvezda očito ima sreće kada su u pitanju kazne UEFA-e, pošto je i incident s Ibrahimovićem i Rebićem kada su ih vrijeđali na nacionalnoj i religijskoj osnovi Marakani prošao bez težih posljedica.
Autor:G.I.Š.