Foto: Ilustracija/Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

‘POKOSIO’ MLADIĆA (21) NA ZEBRI U CENTRU ZAGREBA: Vozač (61) nije zakočio, pješak teško ozlijeđen

Autor: L.B.

U središtu Zagreba, u petak se, nešto prije 13 sati, dogodila prometna nesreća.

Kako je izvijestila policija, do nesreće je došlo oko 12:45, kada je 61-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Dacia Sandero zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se cestom Trga Nikole Zrinskog u smjeru juga.

Naletio na 27-godišnjaka

Dolaskom ispred obilježenog pješačkog prijelaza na kojem se promet ne upravlja uređajima za davanje znakova (prometnim svjetlima ni znacima ovlaštene osobe), bio je dužan pješačkom prijelazu se približavati sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake, odnosno tako da može zaustaviti vozilo da bi propustio pješake koji su već stupili na pješački prijelaz.

Tom je prilikom prednjim dijelom vozila naletio na 27-godišnjeg pješaka koji je prelazio cestu po obilježenom pješačkom prijelazu, izvijestila je policija.

Liječnička pomoć pješaku pružena je u KBC-u Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.