Robert Anic/PIXSELL

Šimlešu naživcirali negativni komentari o Mamiću: ‘Ponekad se sramim ovih prostora’

Autor: dnevno.hr

'Stvarno nisam ljubitelj lika i djela Zdravka Mamića, ali ne možeš, jednostavno mu ne možeš željeti smrt', napisao je Šimleša

Društvene mreže preplavljene su komentarima nakon vijesti o ranjavanju Zdravka Mamića, a ‘radovanje tuđoj nesreći’ posebno je uznemirilo sociologa Brunu Šimlešu koji se na svojem Facebook profilu osvrnuo na mnogobrojne negativne komentare na račun Mamića.

Šimlešin status prenosimo u cijelosti:

“Ponekad se sramim ovih prostora. A to se Redovito dogodi kad bacim pogled na komentare ispod članaka jer ih brdo nema ni minimum ljudskosti. Stvarno nisam ljubitelj lika i djela Zdravka Mamića, ali ne možeš, jednostavno mu ne možeš željeti smrt. Nikome. I tu nema nikakvog ali…

Hrpetina je bolesnih komentara i to je stvarno žalosno.

Bilo bi zdravo kad bi izbrisali i sve koji vrijeđaju, koriste govor mržnje, ma čak i one koji komentiraju, a da nisu ni pročitali članak, no yo je već previše.

Ajmo za početak brisati barem oni koji prijete smrću i drugima žele smrt”, napisao je Šimleša




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.