Foto: Instagram

NIVES CELZIJUS, DAME I GOSPODO… Za rođendan na pladanj izbacila sve adute!

Autor: Dnevno

Na najnoviju fotografiju Nives Celzijus malo tko će ostati hladne glave. Četrdeseti je rođendan kolumnistica odlučila proslaviti kako Bog zapovijeda, pa se fotografirala, kako joj i priliči, u filmskim pozama.

′Sretnih 40′, napisala je kratko uz niz fotografija koje je objavila i nije trebala čekati dugo da je njezini pratitelji zapljusnu komentarima i komplimentima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Za svaki slučaj smo istraživanje proveli i na jedanaestogodišnjem dječaku iz susjedstva. Pokazali smo mu fotografiju, objasnili mu tko je teta Nives i pitali što misli.




′Pa  dobro… Svaka čast. Lijepo izgleda za 40 godina′, glasio je odgovor malog džentlmena koji isto tako ima Instagram profil i dostupne su mu sve necenzurirane fotografije koje se tamo dijele. Što reći, osim: ′Hvala, Nives.′?

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.