Facebook

Marin Vlahović ruši granice! Novinar dnevnoga na vrlo zanimljivom gostovanju!

Autor: dnevno.hr

Rijetko se koja redakcija može pohavaliti svestranim i osebujnim novinarima, no mi razloga za pohvaliti se itekako imamo. U našim se redovima, naime krije osebujni i svestrani istraživački novinar Marin Vlahović koji je svojim pričama pokazao i dokazao da se granice mogu i moraju probijati, te da je naša jedina opcija istina. Mi, ali i naš Marin uistinu dokazujemo da se usuđujemo pisati i progovarati o onome što se drugi ne usude.

Našeg beskompromisnog Marina, koji vrlo pronicljivo ruši sve prepreke koje stoje pred njime počeli su prepoznavati i drugi pa je tako nakon gostovanja u Bujici u kojoj je objasnio svoju senzacionalnu priču u kojoj je probio lanac švercera migranata sada njegov rad prepoznao i Ratko Martinović, popularni novinar i voditelj kod kojeg će naš cijenjeni kolega gostovati te progovoriti o brojnim zanimljivim temama.

“SUTRA (SUBOTA) OD 19:00 >> Marin Vlahovic je istraživački novinar portala Dnevno i perjanica Street Workouta u Hrvata. Koliko mu je raskrinkavanje mreže šverca imigranata promijenilo život, zašto je jedan bager postao kamen spoticanja u HDZ-u, koliko je teško ući u Guinnessovu knjigu rekorda i odakle mu tolika energija u svim poslovima kojima se bavi neke su od teme koje ćemo otvoriti u Podcastu, a vi svoja pitanja ostavite u komentarima”, poručuje se na Facebook stranici Podcast Incubator na kojoj Marinu možete postaviti pitanja koja vas zanimaju.

Autor:dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.