fbpx

FOTO: Uz automobile i jahte, Brabus od sada i u zrakoplovima

Autor: D.Ho

Brabus koji je najviše poznat po svojim Mercedes-Benz programima, najavio je da ulazi u novu industriju, prilagodbu i modifikaciju privatnih zrakoplova.

Nakon 35 godina modificiranja jahti te dorada automobila, čini se gotovo prirodno što je Brabus se odlučio pružiti usluge na privatnim zrakoplovima širom svijeta koji će biti nadahnuti s njihovim automobilima.

Većina njegovih po mjeri krojenih kabina biti će na potpuno novim zrakoplovima, ali trenutno Brabus nema preoblikovanih i prilagođenih zrakoplova koji su već u funkciji. Pozornost je posvećena izradi mlažnjaka poslovno-prijateljskog ali i vrlo raskošnog stila.


Dvije linije dizajna bile su izložene na “Europskoj poslovnoj avio konvenciji u Ženevi” od 14. do 16. svibnja, oba se mogu koristiti kao kabina za polazište dizajna i prilagodbe. Prva je linija “Elegance” koja se jasno fokusira na luksuz, a drugi je pod nazivom “Sport” koji je naravno više sportskog stila.

– Ekskluzivna prilagodba zrakoplova novim Brabus Private Aviation programom bio je logičan razvoj proizvoda portfelja za nas – objašnjava prof. Bodo Buschmann predsjednik uprave Brabus Grupe.

Autor:D.Ho
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.