Angry Birds na putu za svemir

Autor: I.J.

Iako proizvođač Rovio ima velike planove i očekivanja od svog novog naslova smještenog u sasvim drugačiji ambijent, tvrdi da će Angry Birds Space zadržati prepoznatljive karakteristike na koje su igrači već naviknuti.

Proizvođač Angry Birdsa, tvrtka Rovio, najavljuje sasvim drugačije izdanje svoje popularne igre. Tvrdi da će svemirsko okruženje, u koje namjerava premjestiti svoje gnjevne ptice, donijeti inovativan način igranja. No, istovremeno obećaje da će zadržati prepoznatljive elemente po kojima je igra prepoznatljiva.

Angy Birds u svemirskom izdanju bi se trebale pojaviti 22. ožujka ove godine. Ne zna se mnogo o igri, ali očekuju se zadaci na kojima ne vladaju zakoni gravitacije i neke sasvim usporene zagonetke, prenosi Guardian. Roviu su u realizaciji ovog projekta pomogli NASA i National Geographic.

Rovio je nedavno predstavio verziju igre Angry Birds za Facebook. U nešto više od tjedan dana je prikupila oko 340.000 korisnika društvene mreže koji je svaki dan zaigraju. No, unatoč tome, od svih igara na Facebooku zauzima tek 153. mjesto na ljestvici popularnosti.

Autor:I.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.