VIDEO: HP predstavio inovativni bežični miš

Autor: K.K.

Ukoliko je ova napravica ono što ste uvijek htjeli, zanimati će vas da u prodaju stiže sljedeći mjesec, a prodavati će se po cijeni od 49.99 $.

Ne vidimo često inovacije u dizajnu miša, no to je točno ono što HP najavljuje sa svojim ‘WI-Fi Mobile Mouseom’. Prema tvrdnjama ‘press releasea’ i pridodanog video materijala HP-ov miš je prvi na tržištu koji se spaja na PC ‘wireless reciever’ umjesto na RF signal iz wireless USB-a.

Iz HP-a tvrde kako će baterija u novom mišu trajati dvostruko duže od uobičajenih standarda, hvatajući bluetooth na udaljenosti od 9 m. Miš ima pet konfiguracijskih tipki i ‘scroll wheel’ u 4 smjera. Umjesto laserskog senzora, koristi ‘infrared’, no iako je lako povjerovati da radi na svakom Wi-Fi uređaju, to nije slučaj s iPadom koji jednostavno ne voli bluetooth miševe.

Korisnici laptopa su oni kojima je ovaj novitet iz HP-a zapravo namijenjen. Ukoliko je ova napravica ono što ste uvijek htjeli, zanimati će vas da u prodaju stiže sljedeći mjesec, a prodavati će se po cijeni od 49.99 $.

Autor:K.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.