Foto: Pragma komunikacije

Spoj superširokog ekrana i vrhunskih performansi: novi Philipsov monitor 498P9Z

Autor: Dnevno

Kako bi držali korak s današnjim dinamičnim radnim okuženjem, profesionalci trebaju učinkovite načine za obavljanje svakodnevnih zadataka, a ovaj funkcionalni monitor u tome igra ključnu ulogu. Kako bi se ostvarile želje profesionalaca poput financijskih savjetnika, grafičkih dizajnera, arhitekata, programera i svih drugih korisnika koji imaju potrebu za velikim radnim prostorom na monitoru kako bi imali bolji pogled na sve aplikacije – sada je tu Philips 498P9Z, novi, bolji 32:9 49-inčni (dijag. 124 cm) monitor. Ovaj nagrađivani monitor ima pouzdani i visokokvalitetni zakrivljeni VA panel, brzinu osvježavanja od 165 Hz kao i Adaptive Sync za ugodno korištenje cijeli dan, neovisno o tome radi li se o poslu ili razonodi.

Proširite svoje horizonte

Ovaj 32:9 SuperWide 49-inčni monitor rezolucije 5120 x 1440 dizajniran je da zamijeni set-up od nekoliko monitora za uistinu široku sliku. Osjećaj je kao da koristite dva 27-inčna 16:9 QuadHD displaya jedan pokraj drugoga. Svaki profesionalac bio bi oduševljen kada bi se prebacio na ovaj 49-inčni monitor: cijeli radni listovi sada su potpuno vidljivi, dok uređivanje videa i programiranje postaje lakše, s obzirom na to da je sada više stvari vidljivo odjednom. Krivulja od 1800R osigurava vrhunsko iskustvo, imitirajući prirodno vidno polje te osiguravajući smanjivanje odsjaja i iskrivljenosti. Arhitekti, grafički dizajneri, producenti, programeri i financijaši, svi trebaju prostor koji podržava rad nekoliko aplikacije u isto vrijeme, dajući podršku kreativnosti, istodobno povećavajući produktivnost – stoga je neupitno da će ovaj monitor oduševiti svakog korisnika.


Foto: Pragma komunikacije

Vizualni elementi najvišeg ranga prijaju oku

VESA certificirani DisplayHDR 400 pruža značajan iskorak u odnosu na normalne SDR monitore, omogućujući zadivljujuću svjetlinu, kontrast i boje. Njegova puna paleta boja korištenje čini užitkom, dok brzina osvježavanja od 165 Hz i tehnologija Adaptive Sync pružaju novu razinu olakšanog korištenja. Svaki medij prikazan na ekranu unaprijeđen je i dostavljen korisniku u najboljem svjetlu. Također, uza sve, ovaj monitor bez problema može podržati gaming sesije.

Stvoren posebno za profesionalce i česte korisnike, jednostavan je za vizualizaciju. Sa smanjenim odsjajem i refleksijom monitora, slike su kristalno čiste, s punom bojom i visokom oštrinom. Tehnologije koje su posebno namijenjene čuvanju očiju, poput FlickerFree te načina rada EasyRead i LowBlue, u isto vrijeme podupiru najugodnije iskustvo, filtrirajući štetno plavo svjetlo i smanjujući treperenje.

Foto: Pragma komunikacije
Foto: Pragma komunikacije

Dizajniran za multitasking

Takav široki prostor za rad kao stvoren je za multitasking. Omjer i veličina displaya dopušta korisnicima da otvore nekoliko aplikacija i dokumenata odjednom a da ne moraju “žonglirati” s aplikacijama i dokumentima na radnoj površini. Chatovi, e-mailovi, videi i radni listovi – za sve ima mjesta na ovom 49-inčnom monitoru. Za najekstremnije set-upove i multitasking, dostupni su tehnologija MultiView i ugrađeni KVM prekidač. MultiView dopušta aktivni dvostruki konektor i preglednost dok korisnici rade s nekoliko uređaja poput osobnog i prijenosnog računala u isto vrijeme, dok s MultiClient Integrated KVM prekidačem korisnici također mogu kontrolirati dva odvojena osobna računala jednim set-upom monitor-tipkovnica-miš, vrlo lako baratajući među izvorima. Za ugodno i lako korištenje, ovaj model nudi širok spektar mogućnosti povezivanja, s pametnim kabelom koji olakšava da je radna površina uredna i organizirana. Poslovni korisnici mogu profitirati od korištenja takvih velikih ekrana sa sličnim značajkama, a radna postaja je potpuna uz ovakav ekran, koji je samostalno dovoljan za punu produktivnost.

Philips 498P9Z bit će dostupan od kolovoza 2021. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 8595 kn.

O MMD-u 

MMD-Monitors & Displays Holding B.V. (‘MMD’), registriran u Nizozemskoj, sa sjedištem u Amsterdamu, tvrtka je u cijelosti u vlasništvu društva TPV Technology Limited (‘TPV’), koje je jedan od vodećih proizvođača monitora i LCD televizora.

MMD ekskluzivno prodaje Philipsove LCD monitore pod trademark licencom Koninklijke Philips N.V. Kombiniranjem Philipsova brenda s TPV-ovim proizvođačkim mogućnostima ekrana, MMD primjenjuje brz i usmjeren pristup u dovođenju inovativnih proizvoda na tržište.
Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.